- Advertisement -

Contoh Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 9 Semester 1 Terbaru 2022 Lengkap Kunci Jawaban

Contoh Soal PAS Bahasa Inggris kelas 9 Semester 1 terbaru 2022 Lengkap Kunci Jawaban, Soal ini bisa menjadi referensi dalam mengerjakan latihan soal Bahasa Inggris untuk kelas 9. Hal ini dapat menjadi latihan yang menarik.

Dilansir Fajar Pendidikan berikut ini Contoh Soal PAS Bahasa Inggris kelas 9 Semester 1 terbaru 2022 Lengkap Kunci Jawaban. Simak lengkapnya di bawah ini…

Contoh Soal PAS Bahasa Inggris kelas 9 Semester 1 Terbaru 2022 Lengkap Kunci Jawaban

-Iklan- Scroll ke bawah untuk melanjutkan

The following text is for questions 1 to 3.

FINE SUN BLOCK
MOISTURISING CREAM SPP 35
Effective protection for every sensitive and fair skin
ACTIVE UV CELL PROTECTION
Effective protection for the skin cell
Against premature skin ageing and UV
Damage with an innovative UV A-UV B
Filter system antioxidant
ACTIVE FINE CARE
It’s non sticky formula
Perfectly moisturizes the skin
Leaving it smooth and supple
Skin compatibility dermatological proven

1. People who use this cream want their skin table ….
A. Wrinkled C. Tanned
B. Smooth D. Dry

-Iklan- Scroll ke bawah untuk melanjutkan

Jawaban: B

2. This product is for people with …. skin
A. dry C. normal
B. oily D. sensitive

Jawaban: D

3. Which statement is not true based on the text?
A. Effective protection for every skin.
B. This product has active SPP 30
C. It has filter system.
D. It’s non sticky formula

BACA JUGA:  Kunci Jawaban Tema 9 Kelas 4, Subtema 3 Halaman 146 148 149 150 Pembelajaran 6

Jawaban: B

-Iklan- Scroll ke bawah untuk melanjutkan

The text is for number 4 to 5.

To: Sasha
Wish you all the best on your seventeenth birthday
Love,
Ryan

4. What is the purpose of the text?
A. To tell the reader about her activities
B. To ask Ryan to come to her birthday party
C. To congratulate Sasha about her birthday party
D. To persuade Sasha to buy some product

Jawaban: C

5. Who is celebrate the birthday?
A. Ryan C. Sasha’s friend
B. Sisi D. Sasha

Jawaban: D

Read the text and answer questions 6 to 8.

From : +0829589400
To : Lita
Sorry Honey, I can’t keep my promise to go with you to the Mall tonight. I have to meet my friend (Mrs. Cathy) at 07.pm. Please don’t be angry.

Sender,
Mom

6. Who sends the message?
A. Lita C. Mrs. Cathy
B. Lita’s mother D. Mother’s friend

Jawaban: B

7. How is Lita’s mother feel about her promise?
A. Impressed C. Guilty
B. Confused D. Happy

Jawaban: C

8. Mom writes the message in order to …..
A. Apologize for not keeping the promise
B. Remind Lita that she has promise
C. Tell Lita that she has to go to the meeting
D. Say that she cannot meet her in the mall

BACA JUGA:  Sistematika Penulisan Makalah Lengkap Contohnya

Jawaban: A

Read the text and answer questions 9 to 10.

Dear Andrew,
Please come to my anniversary party on:
Day / Date : Tuesday, May 21st 2013
Time : 4 p.m.
Place : CFC, Jln. A. Yani 06, Pandeglang
I really hope that you can come. There will be something missing without your coming.

Love,
Rose

9. Who celebrate the anniversary party?
A. Rose C. Rose’s friend
B. Andrew D. Andrew’s sister

Jawaban: A

10. What kinds of party is it?
A. Wedding party C. Graduation party
B. Anniversary party D. Birthday party

Jawaban: B

The text is for questions 11 to 12.

To : All the students of SMPN 2 Yogyakarta

You are required to pay the school fee before the final test. The test will be held on April 22nd – 25th 2017.
Those who can’t fulfill the requirement will not get the test card, except you meet the headmaster.

The final test committee

11. What is the announcement about?
A. The announcement to get the final test card
B. The final examination
C. The test will be held six days
D. The requirement is for the staff in the school

Bagikan

BACA JUGA:

Arti Resensi: Cara Buat, Pengertian, Tujuan, Contoh dan Unsur-unsurnya

Resensi merupakan pertimbangan atau pembicaraan mengenai suatu karya. Menurut Kamus Besar Bahasa Indonesia (KKBI), resensi adalah ulasan atau pembicaraan suatu karya. Kesimpulannya, resensi diartikan sebagai...

Kunci Jawaban Tema 9 Kelas 6, Subtema 1 Halaman 42 43 46 Pembelajaran 4

Kunci Jawaban Tema 9 Kelas 6, Subtema 1 Halaman 42 43 46 Pembelajaran 4 SD/MI. Tema 9 yaitu Menjelajah Luar Angkasa, Subtema 1 Keteraturan...

Teori-Teori Atom Menurut Para Ahli Definisi dan Lainnya

Teori-Teori Atom Menurut Para Ahli Definisi dan Lainnya, Atom” tersebut berasal dari kata yunani yaitu “atomos” yang mempunyai arti “tidak dapat dipotong”. Sesuai dengan...

12 Definisi Analisis Menurut Para Ahli Definisi Menurut KBBI

Definisi Analisis Menurut Para Ahli Definisi Menurut KBBI, Kali ini akan membahas tentang Analisis, dari Definisi Analisis dan Analisis menurut para ahli. Analisis merupakan...

Pengertian Reptil : Ciri, Klasifikasi, Contoh, dan Gambar Reptil

Berikut penjelasan tentang Pengertian Reptil : Ciri, Klasifikasi, Contoh, dan Gambar Reptil, Reptil merupakan hewan yang berjalan dengan cara melata atau merayap. Reptil sendiri...

POPULER