ADV A1

20 Ucapan Lebaran 2022 Bahasa Jawa, Cocok Buat Keluarga, Sahabat dan Rekan Kerja

FAJAR Pendidikan

Mengirim ucapan selamat Idulfitri dalam bahasa Jawa akan membuat suasana lebih akrab dan hangat.  Berikut Ucapan Lebaran 2022 Bahasa Jawa yang bisa disampaikan secara langsung maupun dikirimkan melalui pesan atau dibagi lewat media sosial.

  1. Kulo ngaturaken sugeng riyadi lan nyuwun pangapunten dumatheng sedoyo kelepatanipun lan klenta klentinipun kulo.
  2. Ngaturaken sembah pangabekti kawula Sepinten kalepatan kula ingkang mboten angsal idining sarak, dalem nyuwun pangapunten. Mugi lineburo ing dinten riyaya punika.
  3. Sugeng dinten riyaya, mugi-mugi kita sekaluarga tansah seneng. Kulo nyuwun pangapunten, nggih.
  4. Tembung pengampunan lan pandonga sing becik mugi-mugi bakal njaga kulawargamu ing dina sing apik iki.
  5. Sugeng riyadi 1443 Hijriyah. Nanging wonten kalepatan ingkang disengaja lan mboten disengaja dumateng panjenengan sakkulawarga, kula nyuwun agenging pangapunten kaleh bapak/ibu.
  6. Ayo podo-podo ngresikne ati ing dina riyaya iki. Mugo-mugo gusti Allah nyediakke kebecikan lan tentrem ing dina suci iki.
  7. Kulo nyuwun pangapunten sedanten kalepatan lahir lan batos. Mboten langkung ngaturaken sugeng riyadi, mugi-mugi gusti Allah paringi ridho lan rahmatipun dumateng kito sedoyo.
  8. Ngaturaken wilujeng idul fitri nyuwun gunging pangapunten, mugi kito kanugrahan jatining fitrah saking gusti Ingkang Moho Pemurah.
  9. Ngaturaken wilujeng Idulfitri 1443 H, kula nyuwun pangapunten. Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking gusti Allah Ingkang Moho Pemurah, Aamiin.
  10. Sugeng riyadi 1443 H kulo ucapken kangge bapak ibu lan keluwarga, mugi-mugi tansah sehat sedoyo. Kawulo nyuwun agungipun pangapunten sadaten kalepatan kulo.
  11. Ngaturaken sugeng riyadi sedoyo lepat nyuwun pangapunten,mugo mugo dosa kulo kaliyan dosa panjenengan dilebur ing dino riyoyo iki.
  12. Nalika pasa, mesthine weteng bakal kosong, nanging aja ngecakake ati kita kanggo nampa pangapuran.
  13. Salah khilaf kulo nyuwun ngapuro, mugo iso ketemu maneh taun ngarep.
  14. Mangan kupat ngagem santen, menawi lepat kulo nyuwun pangapunten. Minal aidin wal faidzin, maaf lahir batin saka njero atiku.
  15. Kulo ngaturaken sugeng riyadi lan nyuwun pangapunten dumatheng sedoyo kelepatanipun lan klenta klentinipun kulo.
  16. Ngaturaken sugeng riyadi sedoyo lepat nyuwun pangapunten.
  17. Sugeng riyadi, derek dipangapuro ingkang sampun kelampahan. Kulo nyuwun pangapunten saking pitutur ingkang landep lan tindak-tanduk ingkang mboten kepranan.
  18. Sucining ati tumatining laku ngaturaken sugeng riyadi bilih wonten kelepatan kulo nyuwun agunging samudro pangaksami.
  19. Mangan kupat dudohe santen menawi lepat nyuwun pangapunten. Ngaturaken sugeng riyadi 1443 H.
  20. Lepet kupat jamur kelopo, sedoyo lepat kulo nyuwun pangapuro.

Demikian Ucapan Lebaran 2022 Bahasa Jawa.

BACA JUGA :   Sifat 12 Zodiak, Karakter, dan Ciri-cirinya

Bagikan:

Maaf komentar belum bisa digunakan

BERITA DAERAH

BACA JUGA

- ADV D1 -
- ADV D2 -

TERKINI